Vårt koncept är unikt
Lifetime Residence är mer än bara ett hotell. Vi levererar storstadslösningar till det lokala samhället utanför storstaden. Prisvärda hotellrum, kontorsplats, hälso hub, en bistro, fest- och eventlokal, yogastudio och extra förrådsutrymmen, allt på en och samma plats. För dig som vill ha en urban, social, modern och smart livsstil utan stress, köer och onödig miljöförstöring.
Smarta lösningar,  användarvänlig design, ny teknik och digital innovation ger låga kostnader för både bygget och operatören, samtidigt som det skapar ett billigt och högkvalitativt koncept för slutkund.

Hotellet är fullt möblerat och innehåller ett enkelt kök för den som vill stanna länge. De gemensamma ytorna används effektivt. På dagtid är de kontor, lounge och gym och på kvällen omvandlas de till yogastudio, massage, fest- och eventlokal. I vissa fall kommer det även att finnas ett bistro i huset och tillgång till extra förrådsutrymmen. 

Målgruppen för vårt koncept är bred. Vi hjälper alla som behöver ett tillfälligt boende på grund av flytt, jobb, skilsmässa, vattenskada eller studier men underlättar även för de som vill jobba, träna och umgås närmare hemmet eller bara behöver ett gästrum över helgen.